SecTag regelt het voor u 

U bent op zoek naar een managementassistent, maar u hebt moeite met het invullen van uw vacature? U bent niet de enige! Managementassistenten zijn schaars. SecTag heeft een nieuw concept ontwikkeld dat aantrekkelijk is voor bedrijven én studenten! 
 
Hoe werkt het? 
SecTag biedt u op uitzendbasis een managementassistent in opleiding aan. Wij gaan op zoek naar een gemotiveerde, ondernemende, klantvriendelijke spin in het web die uw organisatie drie of vier dagen per week komt ondersteunen. Een dag per week volgt de kandidaat de BBL (beroepsbegeleidende leerweg) opleiding Management Assistant, niveau 4 op het ROC van Amsterdam. De duur van de opleiding is twee jaar. Met deze kandidaat kunt u uw vacature invullen en de student kan werken- dus een inkomen verwerven- en studeren tegelijk! Gedurende de opleiding is er gelegenheid genoeg voor u en de kandidaat om samen te bepalen of er een goede basis is gelegd voor een arbeidscontract na afloop van deze opleiding.  
 
Hoe ziet het eruit?
● SecTag werft en selecteert kandidaten
● SecTag plaatst in samenspraak met u de kandidaat
● U gaat een uitzendovereenkomst aan met SecTag
● De kandidaat gaat direct bij u aan de slag
● De kandidaat schrijft zich in voor de BBL opleiding Management Assistant, niveau 4 – een dag les per week, duur opleiding 2 jaar
● De kandidaat, het ROCvA en u ondertekenen een Stageovereenkomst 
● SecTag verzorgt voorafgaand aan de start van de BBL-opleiding een intensieve training van een week. De kandidaat wordt hiermee voorbereid op de werkzaamheden van een management assistent op het gebied van kennis, vaardigheden en beroepshouding
● U vraagt subsidie aan (zie volgende alinea) voor het aanbieden van een BBL-plaats (financieel aantrekkelijk) en betaalt hieruit de school- en boekenkosten van de managementassistent in opleiding
● SecTag is, naast de mentor vanuit de opleiding, het eerste aanspreekpunt voor u
● De uitzendovereenkomst vervalt na het beëindigen van de studie en vice versa
● Hebt u met onze kandidaat een pareltje in huis gehaald? Bind de kandidaat aan uw organisatie!

Subsidieaanvraag:
Tot 2023 stelt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) jaarlijks subsidie beschikbaar. Het maximale subsidiebedrag is € 2.700 per gerealiseerde praktijk- of werkleerplaats. RVO neemt alle tijdig ingediende aanvragen in behandeling. Voor het school-, studiejaar 2018/2019 kunt u een aanvraag indienen tot en met 16 september 2019 tot uiterlijk 16.59 uur. SecTag zal de aanvraag voor u  in orde maken.
www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidieregeling-praktijkleren

Wat bieden wij u? 
SecTag ontzorgt. Wij werven en selecteren kandidaten voor de opleiding. Samen met u dragen wij zorg voor een goede match. De kandidaat wordt op uitzendbasis geplaatst in uw organisatie. U heeft direct een medewerker tot uw beschikking tegen een aantrekkelijk tarief.

Win-win-winsituatie
Goed opgeleide, gemotiveerde kandidaten - uw bedrijf is aantrekkelijk als werkgever als het gaat om Ontwikkeling en Social Responsibility 
U biedt onze kandidaat een leuke werkplek met veel mogelijkheden. Ook stelt u af en toe een collega beschikbaar die het vak beheerst en er genoegen in schept het beste uit de kandidaat te halen om een waardevolle werk- en leeromgeving te bieden. Dit betekent voor u een geschikte medewerker gevormd naar uw wensen.
 
Hosten van een lesgroep 
Een specifiek onderdeel van dit concept is dat studenten extern, op locatie, een groot deel van de lessen volgen. Wij willen met onze kandidaten graag dicht bij de beroepspraktijk blijven.  
Het is leerzaam en nuttig dat de kandidaten gedurende de studie kennis maken met verschillende organisaties en met hun eigen specifieke kernmerken (type organisatie, product/dienst, workflow, arbeidscultuur en werksfeer). Wij willen u daarom vragen een aantal keren per jaar één dag de lesgroep van ongeveer 20 kandidaten en de docent te hosten. Het is geen voorwaarde voor deelname.  
Als u besluit aan dit verzoek te voldoen, dan  stellen wij het zeer op prijs als iemand binnen uw organisatie een kleine presentatie kan geven over uw bedrijf (aard van de organisatie, producten/diensten, welke vaardigheden vraagt uw organisatie van haar managementassistent?). Voor de studenten levert dit wekelijks een schat aan informatie op. 
 
ROCvA  
Het ROCvA ziet een terugloop van studenten in deze richting en ervaart juist een groeiende vraag vanuit het bedrijfsleven. Het ROCvA verwacht met een BBL variant van de opleiding Management Assistant hieraan tegemoet te komen. Dat niet alleen, ook de intensievere samenwerking met bedrijven leidt tot meer inzichten in de gevraagde competenties van de managementassistent van de toekomst. Een belangrijke spin-off in een tijd waarin volop wordt geëxperimenteerd met nieuwe vormen van onderwijs gezien de snel veranderende maatschappij. 

Scholen van eigen medewerkers 
Heeft u zelf een medewerker die zich in deze richting zou willen ontwikkelen en een mbo niveau 4 diploma wil behalen? Dan is dit een uitgelezen kans uw medewerker deel te laten nemen aan dit opleidingstraject. 
 

Share by: